Συμμετοχή του ΔΟΜ Ελλάδας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, 9/11/2014

Στον Μαραθώνιο ως δρομέας  των 10χλμ. έτρεξε θελοντικά για τον ΔΟΜ ο δημοσιογράφος του ALPHA TV Αντώνης Σρόιτερ, φέροντας το μήνυμα #migrationmeans HOPE’  ως υποστήριξη της διεθνούς διαδικτυακής  καμπάνιας  του ΔΟΜ #migrationmeans, η οποία έχει κινήσει το ενδιαφέρον σε δεκάδες χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Επίσης, στον παιδικό δρόμο του 1χλμ έτρεξαν τα φιλοξενούμενα παιδιά των Ξενώνων του προγράμματος SOAM-Supporting Organizations that assist migrant asylum seeking population in Greece/Υποστηρίζοντας Οργανώσεις που βοηθούν μεταναστευτικό πληθυσμό σε αναζήτηση ασύλου στην Ελλάδα, του οποίου Διαχειριστής Φορέας είναι ο ΔΟΜ. Οι ΜΚΟ PRAKSIS, ΝΟΣΤΟΣ και Γιατροί του Κόσμου που έχουν τον συντονισμό των Ξενώνων Stegi Plus, ΜΕΛΛΟΝ και το Κέντρο Υποδοχής ευάλωτων αιτούντων άσυλο αντίστοιχα, συνέδραμαν σε αυτήν την από κοινού δράση, ενισχύοντας το διαδικτυακό μήνυμα #SOAMforShelters.

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, ο ΔΟΜ φιλοξενήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρίας BeBest και της ΕRGO MARATHON EXPO στο περίπτερο 45-47 στον Εκθεσιακό Χώρο στο κλειστό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Π.Φάληρο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές των δρομέων. Με κορύφωση το μεσημέρι του Σαββάτου, το προσωπικό του ΔΟΜ και ο επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδας Δανιήλ Εσδράς υποδέχθηκαν τους Μαραθωνοδρόμους και τους εθελοντές δρομείς, οι οποίοι στήριξαν τον μήνυμα του Οργανισμού αλλά και τους χιλιάδες διεθνείς επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το διεθνές έργο του ΔΟΜ.